Indbydelser & Invitationer til konfirmation

Vælg først den udgave som passer dig

Portefals - Gatefold

Pris fra KUN 21,95 inklusive konvolut

GRØN

Portefals - Gatefold

Pris fra KUN 21,95 inklusive konvolut

ROSA

Portefals - Gatefold

Pris fra KUN 21,95 inklusive konvolut

BLÅ

Slim Size invitationer til piger og drenge

Pris fra KUN 16,95 inklusive konvolut

5 forskellige designs

Invitationer som en billet - Valgfri baggrunds-farve

Pris fra KUN 12,95

Foldet A5 invitationer

Pris fra KUN 7,95

Design til Pige

Lamineret papir

Pris fra KUN 9,95

Design til Dreng

Lamineret papir

Pris fra 9,95

Elegante Udklip

Pris fra 14,95

VR brille - PC - Smartphone -
Game controller - Nintendo Switch og biler

Pris fra 9,95

Foldet A5 selvstående- Pige
Pakkeløsning i samme design
Invitation - Bordkort - Takkekort

Pris 14,95

Foldet A5 selvstående- Dreng
Pakkeløsning i samme design
Invitation - Bordkort - Takkekort

Pris 14,95

Invitationen er starten på konfirmationen 

Den store dag nærmer sig, og det er tid til at få sendt nogle indbydelser ud til alle gæsterne. Uanset om der er tale om nonfirmation eller konfirmation, så er det en stor dage for de mange unge mennesker. Det er en markering af overgangen mellem barndom og begyndelse på voksenlivet med alt, som det indebærer. Planlægningen har stået på længe, og det er endelig tid til at få sat det hele på plads.

Det er en tradition at længe inde selve dagen ankommer, og efter al planlægningen er på plads, at man sender en masse fine invitationer til konfirmation ud til de kommende gæster. Vi tror på at der ikke skal gives for lidt når det kommer til invitationer. Indbydelserne er det der starter festen, det som giver gæsterne et indblik i hvad de kan forvente.

Vi tilbyder:

  • Dansk produceret og hjemmelavede invitationer
  • 7 forskellige farver til de allerede eksisterende invitationer
  • Forskellige designs og skabeloner
  • Chancen for at designe den selv
  • Forslag til tekster til invitationen
  • Frit valg på alle hylder
  • Billige invitationer

Design selv Invitationer til din konfirmation

Vi ved at konfirmationsdagen skal være noget helt specielt for den kære konfirmand. Derfor skal priserne heller ikke være helt i sky, da vi mener at alle konfirmander skal kunne have råd til en ordentlig og flot invitation til sin store dag. Vi sætter valget i konfirmandens hænder, hvis de ønsker det.

Vi skaber indbydelserne, præcis som konfirmanden vil have det. Konfirmanden bliver hjulpet på vej med nogle forskellige skabeloner, hvis det ønskes. Skabeloner kan være alt fra en gaming controller til en iPhone. Valget er helt op til en selv.

Men er det i virkeligheden ikke nemmere at bare finde en invitation der allerede er lavet? Jo, det er nemmere, men for at en invitation kan blive virkelig god, så skal de have konfirmandens personlige præg, det der virkelig viser hvem invitationen kommer fra.

Man kan vælge at gøre det med et billede midt på kortet, så er man hvertfald ikke i tvivl, eller man kan føre en hobby indover. Dvs. hvis man er meget interesseret i heste, så er det en god ide at tage et billede med en hest, eller forme hele indbydelse som en hest. Så kan gæsterne der modtager indbydelserne, se at den er fra dig uden at skulle læse dit navn ( dog skal navnet stadig på for en sikkerheds skyld )

Temavalg

Når man sidder og planlægger den helt store dag, har man nok allerede fundet sig et fedt tema, der skal gå igen til selve festen. Er man rigtig stor fan af biler, og det er temaet man har valgt til sin fest, så er det super fedt hvis man smider det ind i invitationen.

Tema skal gerne skinne igennem i kortet, så gæsterne får et lille vindue at kunne kigge ind af, så det er forberedt på hvilke løjer der skal ske til den helt store fest. Det smarte ved vores system og skabeloner, er at du får dannet dig en ramme du kan være kreativ inden for, men rammen vælger du helt selv. Så hvis ikke vi har en invitation der er formet som en fed bil, så kan vi skabe en skabelon, dvs. bilen, og så kan man ellers bare gå løs på designet. Det er sådan vi mener den perfekte invitation til konfirmation bliver lavet. Se også vores tekster til konfirmation.